07.11.2011 | 11:00

Halina uitgekeken op zwarte Hugo Boss jurk

Hoort bij: Glammer — @ 11:00 am
Copyright Gossip Queen

Halina Reijn voor haar rekje op de Fashionbash

Wat ‘n leuk modefeestje gister in het Hilton.

De Fashionbash, een initiatief van actrice Caroline Spoor, trok heel wat BN’ers en koopjesjagers die gezellig even kwamen shoppen op zondagmiddag. En dat was gelijk het succes van dit event: informeel, geen poeha, iedereen liep gezellig met elkaar te kletsen, geen afgeschermde vip-ruimtes, en dit alles voor een goed doel!

Halina Reijn vond het best moeilijk om een selectie te maken. “Maar dan komt Caroline Spoor gewoon bij je thuis en die zegt, dit kan weg, dat kan weg. En het is ook niet dat je je kleding in een zak stopt en nooit meer ziet. Het is voor iets leuks, en het is fijn om te zien dat andere mensen plezier hebben van kleding waar jij op uitgekeken bent.”

Hanna Verboom kocht ooit een paar Balenciaga schoenen die ze nooit droeg. “Een beginnersfout hè :-) Maar omdat ik ze nooit heb gedragen doet het me ook geen pijn om ze af te staan. Verder ben ik net aan het verhuizen dus had ik al het een en ander in zakken staan.

Daniel Bossevain was er om zijn collega’s te supporten en had in tegenstelling tot hunk Barry Atsma geen eigen rekje met spijkerbroeken waarin zijn kont goed zichtbaar was. “Ik ben wel modeminded, maar hou niet zo van shoppen.”

Eva van de Wijdeven had ook net toevallig grote schoonmaak gehouden thuis. “Een deel verkoop ik hier en met een ander deel ga ik nog een keer in de IJhallen staan, schijnt ook heel goed te lopen daar.” Ze laat een blauw-wit topje zien dat ze heeft gedragen in De Wereld Draait Door.

Halina neemt met pijn in haar hart afscheid van een de zwarte Hugo Boss-jurk waarin ze haar Gouden Kalf in ontvangst nam. De foto van Halina op de desbetreffende avond zit erop gespeld zodat bezoekers direct weten wat voor bijzondere jurk dit is! Sanne Vogel heeft een paar beeldige beige premiere schoenen met strass-steentjes gedoneerd, die helaas, t e  k l e i n zijn. “Wat ik daarvan leer? Niks, het zal me nog wel een paar keer gebeuren. Het heet premiere-stress, last minute wat kopen en dan de hele avond balen omdat je zo een pijn in je voeten hebt.”

Reageren? »

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Geef een reactie