loafer
Tips

Hoe moet je damesloafers dragen?

318Views

Loafers zijn het ideale schoeisel voor vrouwen die waarde hechten aan comfort en stijl. Er gaat niets boven een paar loafers waarmee je lange afstanden kunt lopen zonder je voeten te bezeren. Damesloafers zijn er in verschillende kleuren en texturen. Loafers zijn gemaakt van traditioneel leer, veganistisch leer en suède. Er zijn ook traditionele effen loafers verkrijgbaar. Traditionele loafers zijn voorzien van noppen, metallic en zelfs hakken. Er zijn veel merken die loafers verkopen, maar merken als Pertini zijn de go-to-merken als je hoogwaardige loafers wilt.

Soorten loafers voor dames waaruit je kunt kiezen

Klassieke loafers voor dames variëren vaak van effen paren tot paren die zijn verfraaid of ontworpen met metalen ornamenten, kwastjes en gespen. Moderne loafers zijn ook verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, waaronder dierenprints en slangenleer. Ze komen daarnaast in ontwerpen zoals met bloemen of stippen. Er bestaan ​​ook hybride loafers en die zijn een combinatie van een loafer en een muiltje. Dit voegt een niveau van gemak toe door een comfortabele loafer te transformeren in een muiltje waar je zo in kunt stappen. Er is een loafer voor iedereen. Er zijn zelfs loafers met hakken voor mensen die dat willen. Damesloafers met hakken variëren meestal van één tot vier centimeter in hoogte en sommige loafers met hakken hebben hakken zoals die van plateau-sandalen. Er zijn ook loafers met een puntige neus die zorgen voor een verfijnde en vrouwelijke touch. Ze zijn ideaal voor zowel informele vergaderingen of een gewone werkdag als voor sommige formele gelegenheden.

Loafers: hoe draag je ze?

Loafers zijn behoorlijk veelzijdig. Je kunt ze naar school of naar kantoor dragen. Je kunt ze ook dragen in een winkelcentrum of naar een formele bijeenkomst. Ze zijn comfortabel en sommige vrouwen kiezen ervoor om ze te dragen tijdens het autorijden. Wist je dat damesloafers overal bij passen? Ze staan fantastisch bij jeans, rokken, shorts en jurken en je kunt ze het hele jaar door dragen. Een outfit voor overdag ziet er geweldig uit als je jeans en loafers draagt ​​met een comfortabel overhemd. Je kunt ook een oversized vest dragen voor meer comfort. Casual loafers voor dames zien er geweldig uit met boyfriend-jeans, gescheurde jeans en zelfs denim overalls. Shorts en loafers zijn ook een goede keuze voor een meer casual look. Jurken zijn misschien moeilijker te combineren met loafers, maar je kunt ze dragen zolang je je er prettig in voelt. Je kunt de kleur van je broek afstemmen op je loafers voor een uniforme look.

admin
the authoradmin

Geef een reactie