kleren
Tips

Sissy-Boy prints

405Views

Sissy-Boy heeft een groot aanbod aan kleding voor dames, heren en kids. Wat deze kleding zo uniek maakt is dat de prints door Sissy-Boy’s eigen designers worden ontworpen. Het leuke aan deze prints dat ze op meerdere items terug komen. In elke collectie komen er weer nieuwe prints en deze zijn terug te vinden op kleding, tuin kussens maar ook stationery items! De prints variëren elk seizoen, maar ze gaan alle kanten op. Van bloemen tot dieren prints, maar ook mixen van verschillende patronen. Bij Sissy-Boy shop je dus jouw favoriete item in de origineelste prints!

Eclectische kleuren

De kleuren die je nu terug ziet bij Sissy-Boy zijn een mix van eclectische kleuren. Warm oranje, goudkleurige okertinten, surfspray blauw en een felle koraalrood. De authentieke ikat print van Sissy-Boy zie je terug in de nieuwe collectie kleding, maar ook kussens en keukentextiel. Doordat deze prints en kleuren overal in terug komen kun je mix en matchen met de items. Zo zie jij er altijd stijlvol en uniek uit. De kleuren van nu zijn vrolijk en geeft ons zin in de zomer. Ga bijvoorbeeld voor de rok met groene tegelprint. Ben jij meer van de jumpsuits? Deze is er ook in deze prachtige print! Zo zit er altijd wat voor jou bij.

Voor heren heeft Sissy-Boy de leukste T-shirts in prachtige vrolijke kleuren, die leuk te combineren zijn met de verschillende shorts. Ook zijn de Sissy-Boy prints te vinden in de blouses, als je net voor dat beetje extra in je look gaat. Een prachtig strepen print, wie houd daar nou niet van? 

Voor kids zijn deze vrolijke kleuren en prints ook verwerkt in de kleding. Kids zijn altijd lekker vrolijk dus heerlijk als de kleding dat ook uitstraalt. Jurkjes en shirts in de prachtigste prints, en felle sweat shorts van heerlijk materiaal en de prachtige strepen print die terug komt in de blouses. 

Bij Sissy-Boy shop je dus voor iedereen de leukste items in de meest originele prints. Vergeet niet om jouw perfecte accessoires hierbij te shoppen, want hier heeft Sissy-Boy natuurlijk ook over na gedacht. Shop jouw favoriete item online of bekijk de items van dichtbij in een van de winkels! 

admin
the authoradmin

Geef een reactie