Trends

Trouwen op het strand, hoe gaaf is dat?

785Views

Als jij van plan bent om te gaan trouwen, dan staat voor veel mensen trouwen op het strandmet stip op nummer één. Trouwen op het strand in een exotisch oord geldt als de droomwens van veel mensen. Trouwen op het strand geeft ook iets extra’s. In plaats van deftige schoenen kun je met blote voeten in het zand staan en ook voor de foto’s is trouwen op het strand natuurlijk ideaal. Ook als je wilt trouwen op het strand is een goede voorbereiding erg belangrijker. In dat kader zou je een weddingplanner in kunnen schakelen bijvoorbeeld. Je kunt jouw eigen huwelijk natuurlijk ook helemaal zelf van A tot Z regelen. Het is maar net wat je zelf wilt en wat je zelf prettig vindt.

Waarom kiezen mensen voor trouwen op het strand?

Waarom mensen trouwen op het strand zo leuk vinden? Dat is moeilijk aan te geven. Wat wel zo is is dat mensen steeds vaker naar een alternatieve locatie zoeken. De tijd van het gemeentehuis en een feest in het plaatselijke dorpscafé ligt mijlenver achter ons. Veel mensen willen er ook echt de mooiste dag van hun leven van maken en dat is tegenwoordig ook echt mogelijk. De regels zijn sterk versoepeld en daardoor is trouwen op het strand tegenwoordig ook een mogelijkheid, en dat zowel in binnen op als buitenland.

Heel erg veel te regelen

Ga je trouwen op het strand of waar dan ook, dan moet je voor het zover is nogal wat regelen. Zo moet je samen met jouw aanstaande ringen uitzoeken. De strandkleding zoek je natuurlijk apart van elkaar uit. Want pas op de dag zelf laat jij je aan jouw aanstaande man of vrouw zien uiteraard. Behalve de trouwlocatie, denk je natuurlijk ook goed na over de gasten die je uitnodigt. Dat is nog vaak best lastig. Vaak heb je ontzettend veel collega’s en vrienden. De vraag die jij jezelf moet stellen is wat het budget precies is en wie je er echt bij wilt hebben. Hoe meer mensen je vraagt, hoe duurder de trouwdag uit zal pakken natuurlijk.

Band of een DJ?

Denk ook na over muziek? Kies je voor een traditionele band of laat je een DJ draaien op jouw strandfeest? Denk goed na over de kaart die je gaat versturen en geef daarbij meteen ook aan wat je graag zou willen krijgen. De meeste stellen kiezen voor de bekende enveloppe, je kunt echter natuurlijk ook iets anders vragen. Dat is helemaal aan jezelf

Strand in binnen- of buitenland?

Kies je voor trouwen op het strand, dan kun je ervoor kiezen om een strand in eigen land te boeken. Je kunt echter ook kiezen voor een strand in het buitenland. Weet dan wel dat de kosten voor het huwelijk aanzienlijk hoger uit zullen vallen. Voor je gaat trouwen, is het dus erg verstandig om de zaken en zeker ook de financiën goed tegen het licht te houden om zo te zien wat eigenlijk precies mogelijk is.

admin
the authoradmin

Geef een reactie