Wat zijn de alternatieven voor gordijnen?
Wonen

Wat zijn de alternatieven voor gordijnen?

209Views

Gordijnen zijn al een hele tijd super populair voor je ramen. Ze zijn handig, houden nieuwsgierige blikken buiten, en zien er goed uit. Maar wist je dat er ook andere opties zijn voor je ramen? We gaan het hebben over wat je nog meer kunt gebruiken. Heb jij weleens gedacht aan iets anders dan gordijnen voor je ramen? We bespreken hier 8 alternatieven. Lees verder!

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een strakke, moderne keuze voor je ramen. Je kunt ze krijgen in allerlei stoffen en kleuren, zodat ze goed passen bij je interieur. Met witte rolgordijnen hou je de nieuwsgierige blikken buiten en ze zijn ook nog eens makkelijk te gebruiken. Wat vind je van deze strakke raambekleding?

Jaloezieën

Jaloezieën van https://www.zaaam.nl/ zijn echt handig! Je kunt ze zo kantelen dat je het licht precies krijgt zoals jij wilt. En het beste is dat je ze kunt krijgen in hout, aluminium of vinyl, dus er is voor elk wat wils, of je nu van modern of klassiek houdt. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk schoon te houden.

Shutters

Shutters zijn echt toffe houten panelen die je voor je ramen kunt hangen. Ze geven je de baas over het licht dat binnenkomt, en zien er super chique uit in je kamer. Deze gaan lang meegaan en kunnen precies passend gemaakt worden voor jouw raam, hoe groot of raar van vorm die ook is.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn best wel interessant. Ze zijn gemaakt van gevouwen stof en je kunt ze omhoog en omlaag trekken, net als rolgordijnen. Het leuke is dat ze er heel apart uitzien en je kunt ze krijgen in allerlei stoffen en kleuren.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn echt gezellig. Het zijn die stoffen gordijnen met van die mooie horizontale plooien. Ze geven je kamer een warme sfeer en je kunt ze in allerlei stoffen krijgen, van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend. 

Raamfolie

Raamfolie is echt handig als je wat meer privacy wilt, maar toch het natuurlijke licht wilt behouden. Je kunt het in allerlei patronen en stijlen krijgen, dus je kunt echt een eigen, bijzondere look creëren. 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn van die grote, verticale stofpanelen die je over een rail kunt schuiven. Ze zijn perfect voor grote ramen of om een open ruimte op te delen.

Bamboe- en rieten gordijnen

Voor een relaxte, exotische sfeer in huis kun je denken aan bamboe- of rieten gordijnen. Die laten het licht mooi door en zorgen voor een natuurlijke vibe. Er zijn dus heel wat opties om je ramen aan te kleden. Wil jij af van die standaard gordijnen? Kies dan een van alternatieven die we net besproken hebben om je ramen een mooie en praktische upgrade te geven. Bezoek vandaag nog een webshop en maak een bestelling!

admin
the authoradmin

Geef een reactie