Queen

Welke jeans past bij welk figuur?

280Views

Zowel vrouwen als mannen dragen dagelijks op wereldwijd niveau spijkerbroeken. Het is echter belangrijk om voor een jeans te kiezen die past bij het figuur van je lichaam. Lees de tekst hieronder goed door om te weten welke jeans het beste bij welk figuur past.

Appelfiguur

Heb je een appelfiguur, dan is je bovenlichaam voller en heb je slanke benen. Het is dan ook slim om te zorgen voor broeken die je middelhoge of lage gedeelte van je taille accentueren. Eén van de opties voor vrouwen met een appelfiguur is een basic jeans met een print, straight leg jeans of bootcut jeans. Bij Brams Paris jeans weet je zeker dat je van een uitgebreid assortiment verzekerd bent.

Peerfiguur

Vrouwen met een peerfiguur hebben ronde billen, een smalle taille en vollere heupen en bovenbenen. De aandacht wordt liever gelegd op de smalle taille, wat high-waisted jeans, straight leg, flared jeans en skinny jeans fantastische opties maakt. Het is overigens belangrijk om te letten op de plaatsing van de achterzakken, aangezien deze de vorm van je billen in de spijkerbroek bepalen.

Rechthoekig figuur

Bij een rechthoekig figuur wordt de aandacht gelegd op de curves van je figuur. Kies voor jeans waarbij je slanke benen worden geaccentueerd, bijvoorbeeld mom jeans, boyfriend jeans, een jeans met wijde broeken, een straight-ankle jeans of een rechte jeans. Al deze soorten jeans kun je met een prachtige blouse combineren.

Atletisch figuur

Een vrouw met een atletisch figuur heeft over het algemeen brede schouders, waardoor de focus gelegd wordt op de slankere benen. De beste soort jeans voor personen met een atletisch figuur zijn slim-fit jeans of een skinny jeans. Het is belangrijk dat de aandacht gaat naar de benen en niet naar de schouders.

Zandloper figuur

Ben je gezegend met een zandloper figuur, dan heb je dus een smalle taille en zijn zowel je billen als je borsten een stuk voller. Dit betekent dat vrijwel elke jeanssoort geschikt staat op jou. De meest populaire opties zijn een skinny jeans, een flaired jeans en high-waisted jeans.

En mannen?

Kies bij een atletisch figuur voor slim fit, straight leg of tapered jeans. Bij een slank figuur passen skinny jeans of slim fit jeans, terwijl mannen met een voller figuur beter straight leg of relaxed fit kunnen kiezen. Bij een kort figuur is cropped jeans of opgerolde zoom beter.

admin
the authoradmin

Geef een reactie