Tips

Dit zijn de top 3 speeltjes voor mannen

765Views

Het aanbod van mannenspeeltjes wordt steeds groter. Er zijn veel leuke en spannende toys te krijgen die het uitproberen zeker waard zijn. In dit artikel lees je wat de top 3 seksspeeltjes voor mannen is. Er zit vast en zeker wel iets tussen wat jou of jouw partner bevalt..! 

Speeltje Nr 1

Een cockring, ook wel penisring genoemd, is een flexibele ring die je over de schacht van je penis schuift tot aan de basis. Door een cockring blijft het bloed tijdens een erectie goed in de penis. Dit zorgt voor een langere en hardere erectie. Een cockring is daarom een aanrader voor mannen die moeite hebben om lang een erectie te hebben of voor mannen die snel klaarkomen. Ongeveer de helft van de mannen kan de ejaculatie uitstellen bij het gebruik van een cockring. Daarnaast is het mogelijk om een cockring aan te schaffen met een vibrator. Dit kan voor hemzelf en voor zijn partner een stimulerende werking hebben. 

Speeltje Nr 2

Een masturbator is zoals het woord al doet vermoeden een speeltje dat tijdens het masturberen kan worden gebruikt. Vaak hebben ze de vorm van een (nep)mond, (nep)vagina of (nep)anus. Er zijn tegenwoordig ook veel masturbators op de markt en allerlei andere vormen. Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw partner de masturbator te laten gebruiken. Doe dit dus ook zeker een keer samen, bijvoorbeeld geblinddoekt.

Speeltje Nr 3

Voor de meeste mannen is anale stimulatie erg prettig. Stimulatie van de prostaat schijnt tot de meest intense orgasmes te leiden. Zeker het proberen waard dus! Er zijn uiteenlopende anaalspeeltjes verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan buttplugs, anale kralen en prostaatvibrators. Ga dus vooral op onderzoek uit wat voor jou het fijnste is. En onderzoek samen welke speeltjes voor hem of haar het fijnste zijn. Benieuwd geworden? Kijk bijvoorbeeld op de webshop van I.N.N. Love voor meer spannende speeltjes en inspiratie. 

admin
the authoradmin

Geef een reactie