4 dingen die vrouwen leuk vinden aan een man
QueenTipsTrends

4 dingen die vrouwen leuk vinden aan een man

1.25KViews

Als je een vrouw bent die single is, dan is er een grote kans dat je ooit weer op zoek zult gaan naar de perfecte man. Echter, het vinden van een leuke man is makkelijker gezet dan gedaan. Het kan namelijk best moeilijk zijn om een man te vinden die serieus met je is en die jou echt gelukkig maakt. De vraag is nu dus hoe je kan weten of een man echt serieus met je is. Er is hier een gemakkelijk antwoord op: hij doet dingen die jou echt gelukkig en blij maken. Er zijn veel dingen die vrouwen leuk vinden aan een man. Hieronder staan een aantal voorbeelden opgeschreven.

Als hij je onverwacht een complimentje geeft

Mannen zien het soms niet eens als een vrouw naar de kapper is geweest of een nieuwe blouse aan heeft. Daarom is het extra leuk om te horen als het een man is opgevallen dat er iets speciaals is aan je uiterlijk. Een complimentje hoeft natuurlijk niet per se over iets nieuws aan je uiterlijk te gaan. De meeste vrouwen vinden het sowieso leuk om een complimentje te krijgen. Het is toch leuk om iets te horen wat mooi of goed aan jou is? Dat het compliment nou gaat over dat je een mooi shirt aan hebt of over je mooie lange benen, dat maakt dan natuurlijk niet meer uit.

Als hij af en toe wat leuks voor je koopt

Hoe leuk is het als een man heel soms eens iets voor je koopt. Het hoeft helemaal niet groot te zijn, maar het gaat om het gebaar. Wanneer een man iets leuks koopt voor een vrouw, betekent dit dat hij aan je denkt. Al is het een mooie bos bloemen of een doosje bonbons, het kan allemaal. Het belangrijkste is dat hij aan je denkt en je blijkbaar belangrijk genoeg vindt om moeite voor je te doen. Hiermee laat een man zeker zien dat hij serieus met je is en dat hij je voor zich probeert te winnen.

Als hij verlegen is en kwetsbaar durft te zijn

Naast leuke dingen die een man voor vrouwen kan doen, zijn er ook enkele karaktereigenschappen die vrouwen doen smelten. Een hiervan is dat een man verlegen is en kwetsbaar durft te zijn. Mannen kunnen soms best hard overkomen, wat in sommige situaties fijn is. Echter, vrouwen willen vaak ook een kwetsbare man, bij wie ze met hun problemen terecht kunnen. Een man die je raad kan geven over je problemen en die naar je luistert wanneer je ergens mee zit.

Als hij je beschermt

Als laatste is het erg aantrekkelijk voor veel vrouwen als een man hen beschermt. Dit moet natuurlijk niet in het extreme doorgaan, maar het is fijn om te weten dat er iemand op je let en eventueel iemand wegjaagt die vervelend tegen je doet. Daarnaast is het ook erg aantrekkelijk als een man zich bedreigd voelt als jij met een andere man staat te praten. Hierdoor weet je ook dat een man zeker voor jou wil gaan en zelfs een beetje jaloers is als je met iemand anders praat.

admin
the authoradmin

Geef een reactie