4 tips voor snel en makkelijk eten
QueenTipsTrends

4 tips voor snel en makkelijk eten

1.43KViews

Heb je echt geen zin om te koken vandaag? Of weet je nu al dat je deze week weinig tijd hebt om uitgebreid te koken en ben je op zoek naar makkelijke gerechten? Wees gerust. Hulp is nabij! Je bent zeker niet alleen. Deze discussie wordt in meer huishoudens gevoerd dan je wellicht nu zal denken. Nu in de meeste gezinnen beide ouders aan het werk zijn, is het niet gek dat gezond koken en boodschappen doen er wel eens bij in schiet. Natuurlijk wil je niet iedere avond met een boterham op de bank zitten of simpelweg iets bestellen. Daarom geven wij jou 4 tips hoe je snel en makkelijk kunt eten.

1.    Doe online boodschappen

Koken hoeft helemaal niet zoveel tijd in beslag te nemen. Er zijn genoeg recepten online te vinden die slechts 15 tot 30 minuten in beslag nemen. Toch kan boodschappen doen én koken wel heel veel tijd in beslag nemen. Bovendien heb je niet altijd zin om na het werk ook nog eens naar de supermarkt te racen. Daarom is het slim om alvast voor de hele week boodschappen te doen. Kun je geen enkel moment vinden waarop dit goed uitkomt? Kies dan voor supermarkt online Butlon. Online boodschappen doen kan op ieder moment van de dag en het wordt tot aan de keuken bezorgd. Gewoon wanneer jou dat uitkomt. Zo beschik je altijd over een goed gevulde koelkast, zonder hier de deur maar voor uit te hoeven.

2.    Maak een weekmenu

Heb je in het weekend wat extra tijd over? Ga dan samen met het gehele gezin om de tafel zitten en schrijf ideeën op voor een nieuw weekmenu. Wat te eten vanavond? Pak eventueel een handige app als Pinterest er bij om de nodige inspiratie op te doen. Probeer tevens rekening te houden met de dagen waarop je nu al weet dat koken lastig gaat worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alvast vooruit te koken en maaltijden in te vriezen of om alvast wat makkelijks in te plannen. Als je weet dat eten bestellen via Butlon.com geen probleem is, neemt dit in elk geval al een heleboel stress weg.

3.    Kook grotere porties

Je bent natuurlijk niet altijd druk. Er zullen dus genoeg momenten in de week zijn dat je voldoende tijd over hebt om in de keuken te staan. Dan is het ook slim om van dit soort momenten goed gebruik te maken. Kies er bijvoorbeeld voor om grotere porties te koken dan noodzakelijk. De restjes die overblijven kunnen vervolgens worden ingevroren. En dat scheelt weer een avondje fast food delivery amsterdam at Butlon.com!

4.    Maak ovengerechten


Ovengerechten zijn bij uitstek geschikt wanneer je weinig tijd hebt. De meeste ovengerechten kunnen de ochtend of avond van tevoren alvast voorbereid worden. Zo hoef je bij thuiskomst enkel nog de oven voor te verwarmen, de schaal er in te plaatsen en te wachten tot het klaar is. Bijna net zo gemakkelijk als bestellen eten enschede. En heb je daar wel gewoon een keertje zin in? Schroom je dan zeker niet. Thuis eten laten bezorgen kan incidenteel zeker geen kwaad.

admin
the authoradmin

Geef een reactie