voedingssupplementen
Tips

Blessure crème voor meer gezondheid tijdens het sporten

906Views

Sportboost Blessure Crème is een crème die 100% natuurlijk is en speciaal is samengesteld vanuit lichaamseigen stoffen, een complex van enzymen, aminozuren, vitamines, kruiden, oliën en plantaardige vetten. Geen van de ingrediënten komt voor op internationale dopinglijsten en is daarom dus zonder problemen te gebruiken bij alle top-sporten. Sportboost Blessure Crème is voor de verzorging van spier en bot blessures. Hij optimaliseert de conditie van spieren en pezen, corrigeert de doorbloeding en ontspant de vaten en spieren. Hij verbetert de doorbloeding van het weefsel waardoor zwellingen verminderen en de weefselconditie wordt verbeterd. Wanneer je veel aan fitness doet is het belangrijk dat je een goed schema voor sporten ontwikkeld om overbelasting te voorkomen.

De basis van de crème heeft injecterende eigenschappen, waardoor is hij in staat om de stoffen in fracties van seconden door de huid heen te voeren en via de bloedvaten de enzymen door de celwand heen te brengen. Door deze eigenschappen wordt een minimaal verlies geleden dit ten opzichte van orale inname. De crème zal zwellingen doen verminderen, verzuring van weefsels en spieren vertragen en pijnstillend werken, zodat er tijdens een blessure toch met een weinig hinder met sporten doorgegaan kan worden.

Anders dan bij andere soorten crèmes is Sportboost Blessure Crème niet gecreëerd door natte vinger werk maar langdurig getest in de topsport. Elk ingrediënt heeft een speciale taak in de synergie die helpt de crème optimaal te laten functioneren in het lichaam. Afhankelijk van de ernst van de blessure, kan Sportboost Blessure Crème meerdere malen per dag toegepast worden, het effect kan versterkt worden door gebruik van de voedingssupplementen Glutamine, Glucosamine, MSM en enzymtherapie. Sportboost Blessure Crème kan tevens voor chronische klachten gebruikt worden die resistent zijn geworden voor behandeling. In dit geval kan hij in combinatie met enzymtherapie langdurig toegepast worden. Afhankelijk van de ernst van de blessure, kan hij meerdere malen per dag toegepast worden, Sportboost Blessure Crème is anti allergisch, spierversterkend, vochtafdrijvend, vitaliserend en hydraterend,

Sportboost Blessurecrème werkt lichaamsverbeterend met name voor bot en spieren en helpt de herstelperiode na intensieve fysieke inspanning te verkorten. De crème voorkomt infectie en sluit open wonden. Het is aan te bevelen om voor een fysiek zware inspanning gewrichten en spieren licht in te masseren en na de inspanning nogmaals herhalen, zodat men in korte tijd zonder stijf- en stramheid hersteld.

De werking

Sportboost Blessure Crème bevat geen pijnstillers of medicijnen. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en lichaamseigen stoffen, die een geheel andere werking hebben dan de al reeds bestaande producten. Fysiek bewegen heeft alles met spieren te maken. De reden waardoor men kan bewegen is te danken aan spiercontractie en extensie.

Bewegen gebeurt door een complex proces, waarvoor biljoenen cellen nodig zijn die op een zeer specifieke manier in harmonie samen werken. Overbelasting of een blessure aan een spier of spiergroepen( zoals buikspieren) veroorzaakt een zwakte in bepaalde spieren en daarbij overspanning in andere spieren door compensatie. Dus, de niet geblesseerde spieren doen in een bepaald opzicht het werk van de geblesseerde spieren en deze klagen op hun beurt door het afgeven van pijnsignalen. Door het aanbrengen van Sportboost Blessure Crème op het blessure gebied, komen de spieren weer in harmonie en balans met elkaar en worden de geblesseerde spieren weer sterk, hetgeen de niet geblesseerde spieren zal compenseren en toestaan te ontspannen, zodat zij weer terugkeren naar hun normale functie.

Gebruik

Sportboost Blessure Crème kan gebruikt worden na manipulatie van botten bij een chiropractor of osteopaat, omdat het de spieren versterkt die in eerste instantie een probleem hebben. zodoende voorkomt het ook recidieven. Tevens kan het gebruikt worden na zware inspanningen of ter preventie van blessures en ter stimulatie van efficiënte spierwerking. En niet te vergeten in de plaats van tapen zoals bovenstaande. Samenwerking van sportboost en enzymtherapie kan de blessuretijd aanzienlijk bekorten.

admin
the authoradmin

Geef een reactie