Tips

Bloemen voor een verjaardag kopen. Lees onze handige tips en trucs!

1.4KViews

Het is natuurlijk ontzettend leuk om bloemen voor een verjaardag te kopen. Je kunt de ontvanger heel erg blij maken met een mooi bos bloemen die je ophaalt bij de bloemist of heel eenvoudig via het internet bestelt en laat bezorgen. We bestellen ze steeds vaker online en dat is ook niet zo vreemd. Het aanbod is gigantisch en het is natuurlijk ook handig, omdat je niet meer zelf met een bos hoeft te sjouwen. Terwijl je ook nog eens de keuze hebt om de bos op de dag van verjaardag zelf te laten bezorgen. Wil je ze bestellen voor een verjaardag? Dan hebben we nog een paar handige tips en trucs.

Verschillende soorten bloemen en boeketten

Er zijn natuurlijk enorm veel verschillende soorten bloemen en boeketten te koop en bij een bloemist ben je een beetje afhankelijk van het aanbod van de dag. Een webshop heeft natuurlijk alle mogelijkheden om een breed assortiment te laten zien. Je kunt dan ook kiezen voor mooie boeketten, zoals seizoensboeketten en veldboeketten of kies voor een specifieke bloem, zoals een orchidee of een roos. Het leuke aan online bestellen is dat je ook een enorme keuze hebt uit verschillende kleuren. Ga jij voor een stijlvol boeket met witte, roze en paarse bloemen of wil je juist een vrolijk pakket met rode, gele en oranje kleuren? De mogelijkheden zijn in dat opzicht eindeloos.

Vergeet het vaasje en het kaartje niet

Het is leuk om bloemen te geven, maar we vergeten wel vaker om het cadeau compleet te maken. Vergeet daarom het vaasje niet. Vooral wanneer je weet dat iemand altijd veel bloemen krijgt voor zijn of haar verjaardag. Of wanneer je niet zeker weet of iemand wel een vaas heeft. Voor een kleine meerprijs kun je een vaas bij bestellen en dan maak je het cadeau ook echt compleet.

Wanneer je online bloemen bestelt is het belangrijk dat je de ontvanger wel laat weten van wie ze afkomstig zijn. Dus vergeet het kaartje niet! In webshops heb je enorm veel mogelijkheden uit verschillende soorten kaartjes en je hebt doorgaans ook de mogelijkheid om er een boodschap en je naam erin te zetten. Bij een bloemist heb je vaak ook een ruime keuze uit kaartjes die je aan het bloemetje kunt toevoegen.

Bloemen combineren

Het is ook ontzettend leuk om naast een bloemetje, een vaasje en een kaartje het cadeau te combineren met bijvoorbeeld iets lekkers. Denk bijvoorbeeld aan chocolade of een flesje wijn. Dan pak je het iets groters aan en heb je ook echt een mooi cadeau waar de jarige Job of Jet van kan genieten. Vooral bij webshops heb je eindeloos veel mogelijkheden om de bloemen te combineren met lekkernijen.

Bloemen zelf overhandigen

Een nadeel van online bestellen en de bloemen laten bezorgen is dat je het persoonlijke moment mist. Het is natuurlijk leuker om zelf het bloemetje te overhandigen. Je kunt er dan ook voor kiezen om de bloemen bij jou thuis te laten bezorgen en dat je ze zelf meeneemt als je op verjaardagsvisite gaat. Dat is wel zo leuk.

admin
the authoradmin

Geef een reactie