BeautyVrouwen

De oplossingen voor een bad hair day

280Views

Iedereen kent het wel: je staat op na een lange nachtrust en komt erachter dat je haar helemaal niet meewerkt. Het is weer zover: een bad hair day. Je doet er in de ochtend alles aan om je haar een beetje in model te krijgen, maar niets lijkt te werken. Wat zijn de stappen die je kan volgen om dit te voorkomen of op het laatste moment op te lossen? De tijd dringt namelijk om naar werk te gaan dus dan is het goed om te weten hoe je snel kan handelen in deze situaties. Om je hierbij te helpen, beschrijft dit artikel enkele tips die jou helpen een bad hair day te voorkomen of op te lossen.

Voorkom een bad hair day

Voorkomen is natuurlijk de eerste en meest effectieve stap. Zodra je dit namelijk voorkomt, hoef je je ook geen zorgen te maken over het oplossen ervan. Je kan je haar bijvoorbeeld wassen met een volumizing shampoo, zodat je niet alleen minder futloos haar hebt, maar ook de overtollige oliën in je haar weghaalt. Zo is je haar minder vettig en heb je hierdoor minder last van een bad hair day. Ga echter niet slapen met nat haar wanneer je een volumizing shampoo hebt gebruikt, want dit kan ervoor zorgen dat je haar alle kanten op springt zodra je wakker wordt. Laat het dus goed opdrogen voordat je naar bed gaat om eventuele zorgen de volgende dag te voorkomen.

Snelle oplossingen voor een bad hair day

Zodra het je niet meer lukt om het te voorkomen, is het tijd om te kijken naar oplossingen. Je kan je vettige haar eventueel in een staart doen waardoor het een stuk frisser lijkt dan wanneer de lokken langs je gezicht hangen. Ook is het gebruiken van een volume spray een goede last minute oplossing. Deze spray zorgt er namelijk voor dat je haar minder futloos is en je dan dus geen gebruik hoeft te maken van een volume shampoo. Dit scheelt een hoop tijd, aangezien je niet helemaal onder de douche hoeft te stappen om je haar weer een frisse look te geven. Zeker in combinatie met een goede droogshampoo zorg je ervoor dat je binnen enkele minuten buiten staat met een fris kapsel.

admin
the authoradmin

Geef een reactie