Wonen

Boxkleed 100×80, uit welke kleuren kun je kiezen?

1.49KViews

Je gaat op zoek naar een mooi boxkleed voor een box die kleiner is dan 100×80 centimeter. Je komt al snel uit bij een boxkleed 100×80, maar je wilt graag weten in welke kleuren je het boxkleed kunt aanschaffen. Misschien wil je het boxkleed wel afstemmen op de kleuren van je muren of van het interieur. Of heb je een specifieke kleur in gedachten. In dit blog vertellen we in welke kleuren je een boxkleed 100×80 kunt kopen.

Waarom een boxkleed 100×80 kopen?

Een boxkleed is lekker zacht en warm en dat zorgt ervoor dat je kindje het comfortabel heeft als hij of zij slaapt, ligt of speelt. Een boxkleed 100×80 is geschikt voor boxen die kleiner zijn dan 100×80 centimeter. Is je box groter? Dan is het advies om een groter boxkleed te bestellen. Is je box net iets kleiner dan 75×95 centimeter? Dan is het slimmer om een boxkleed 75×95 aan te schaffen.

Boxkleed 100×80, de keuze is reuze

Het aanbod in boxkleden van 100×8 is enorm groot en natuurlijk wil je wel de beste keuze maken. Niet alleen qua stijl, maar ook dat het boxkleed lekker zacht en warm voor je kindje is. Het gaat er immers om dat je kindje heerlijk kan liggen, slapen en spelen. Bij de aanschaf heb je de keuze uit verschillende soorten patronen, stijlen en ook kleuren! Die je helemaal naar op jouw eigen smaak kunt afstemmen.

De populairste kleuren

De populairste kleuren zijn grijs, roze, wit en rood. Maar grijs is niet grijs en roze is niet roze. Hier zit nog onderscheid in hoe verzadigd de kleur is en of het boxkleed in een effen kleur of met een patroon is gemaakt. Het kan ook zijn dat het middenstuk een standaard kleur heeft en dat alleen de rand in verschillende kleuren te kiezen is. Vaak heb je dan ook nog de keuze uit verschillende patronen en stijlen. 

Boxkleed 100×80 met verschillende patronen

De kleur van een boxkleed speelt een belangrijke rol, maar je hebt ook nog de keuze in patronen. Vaak is de gebreide rand in verschillende patronen te verkrijgen. Zoals het kabelpatroon, honingraat patroon of een mix van verschillende patronen. Dit kunnen boxkleden speelser en ook luxueuzer maken. Waarschijnlijk merkt jouw kindje het verschil niet, maar het oog van de ouder wil natuurlijk ook wat.

Een zee aan uiteenlopende stijlen

Een boxkleed 100×80 is ook in verschillende stijlen verkrijgbaar. Iedere stijl heeft zo zijn eigen kenmerken en benaming. Kies je voor een elegante, speelse of luxueuze stijl of ga je voor iets unieks, zoals de Sparkle. Waarbij er in het boxkleed een subtiele glitter is verwerkt. Of kies je toch voor het klassieke boxkleed in een bijzonder kleur. Voordat je begon leek het allemaal zo simpel, maar zoals je merkt heb je enorm veel keuze in hoe een boxkleed eruit ziet, hoe comfortabel het boxkleed voor het kindje is en van welke materialen een boxkleed is gemaakt. Eigenlijk kun je geen foute keuze maken, want uiteindelijk komt het erop neer dat je een boxkleed koopt dat in de smaak valt. Wist je trouwens dat je ook een mooi rond boxkleed kunt bestellen?

admin
the authoradmin

Geef een reactie