citrus
Tips

Pop up boilies voor de scherpste rigs

775Views

De popup boilie is een van de makkelijkste boilies om te gebruiken als je gaat vissen op karper. Als je niet op de bodem wilt vissen kun je kiezen voor een pop up boilie deze zorgt ervoor dat je aas niet op de grond ligt. Ook kan deze boilies omhoog houden waardoor je alsnog met een normale boilie kan vissen. Ook is dit een goede manier bij een zachte bodem. Ook deze boilies zijn er in verschillende soorten en maten. Ook zijn ze er met smaken en geuren, en ook zijn er look a like tijgernoten wat ook pop up boilies zijn, deze doen gewoon hetzelfde als normale pop-up’s alleen zit er geen geur en smaak aan dus ik weet niet hoe goed deze het doen in hun eentje. 

Vele mogelijkheden met boilie pop ups

Ook zou je er voor kunnen kiezen om iets anders te gebruiken. Ik heb mensen gezien die met gekleurd schuim gingen vissen. dit is biologisch afbreekbaar en moet je na een kwartier weer vernieuwen omdat het weer weg is. Moet je er wel voor zorgen dat je goed veel voer erbij legt zodat de karpers op je stek komen en dan kun je ze vangen met een stukje schuim. Ook is het een optie dat je een sneeuwpop maakt met een normale boilie en een kleine pop-up als je dit gaat doen moet je zorgen dat je hair lang genoeg is. Als dit niet zo is dan zou je kunnen besluiten om van beide boilies een stukje af te snijden zodat het wel past. ook pop up boilies zijn te krijgen in potje potten en zakken ligt er een beetje aan hoeveel je wilt hebben. 

Overige soorten voer

Je hebt ook de wat minder bekenden soorten voer maar zeker niet slechter dan de rest. Zoals pinda’s, dari rood, tarwe, erwten. Deze producten hoor je niet zo vaak maar zit wel door het lokvoer wat u koopt bijvoorbeeld. Erwten hoor je niet vaak maar werkt ook super goed. Erwten werken goed omdat het een hele sterke geur achter laat. Het is misschien niet de lekkerste geur maar de vissen komen er wel op af. Dari lijkt wel een beetje op de hennep en heeft dezelfde werking. Dari kan u ook goed toevoegen aan uw lokvoer karper mix. 

admin
the authoradmin

Geef een reactie