Tips

7 Drankjes die vrouwen lekker vinden

700Views

Er zijn heel veel soorten drankjes verkrijgbaar. Bij veel mannen staat bier bovenaan deze lijst. Voor vrouwen begint het veelal met anderen favorieten, waaronder thee, koffie en wijn. In deze blogpost bespreken we zeven populaire drankjes van vrouwen, dit loopt van thee tot punch. 

  1. Chai tea latte

Op dit moment is het vooral de ‘Chai tea latte’ die bij veel dames bovenaan de lijst van lievelingsdrankjes staat. Alleen al de ingrediënten opnoemen laat het water al in vele monden lopen. Het is namelijk een combinatie van zwarte thee doordrenkt met kaneel, kruidnagel en andere verwarmende kruiden. Het wordt gecombineerd met gestoomde melk en overgoten met schuim voor de perfecte balans tussen zoet en pittig.

  1. Warme chocomel

Een lekkere warme chocomel drinken is ook een favoriete aangelegenheid van veel dames. Dit natuurlijk het liefst samen, heel romantisch en knus, met een partner tijdens het koude winterweer. Deze chocomelk kun je uit een magische mok drinken.

Deze magische mokken zijn hittegevoelig en laat je pas een speciaal daarop geplaatste foto zien als je deze met een warme drank vult. Het kan ook een magisch cadeau idee zijn voor iedereen waar jij graag een warme chocomel mee zou willen drinken of een leuke surprise voor een damesavond met vriendinnen thuis.

  1. Koffie

Koffie, al dan niet gevuld met een lekker likeurtje, is ook een lievelingsdrankje van veel dames. Je zou aan een heerlijke cappuccino, macchiato of de intens zachte Spaanse cortado kunnen denken. Je kunt het als je het wenst vergezellen met een Tia Maria. Meerdere studies tonen aan dat koffie onder andere de hersenfunctie verbetert, maar dat zal wel bij een koffie zonder een tik zijn.

  1. Cosmopolitan

Bij de lievelingsdranken voor vrouwen moeten we zeker de ‘Cosmopolitan’ niet overslaan. In de beroemde tv-serie ‘Sex and the City’ wordt dit damesdrankje vaak liefkozend een ‘Cosmo’ genoemd. Het is schijnbaar een sterk symbool van de heel verfijnde en stijlvolle levensstijl van de dames die het drinken!

  1. White lady

Een ander echt damesdrankje is de zogenaamde ‘White Lady’. Dit is een klassieke alcoholische cocktail die deel uitmaakt van de familie van zure cocktails. Dit mixdrankje is namelijk met een combo van Gin, Cointreau of Triple Sec, citroensap en een zoetstof samengesteld.

Deze White Lady cocktail werd in 1919 door de beroemde barman Harry MacElhone uitgevonden, terwijl hij in de Ciro’s Club in Londen aan het werk was. Dit betekent dat het al meer dan een eeuw een legende onder de dames cocktails is!

  1. Wijn

Als je onderdeel van de charmantste helft van de wereld bent, dan is de elegantie van girly wijnen absoluut een gelukzaligheid te noemen. En is het voor de gelukkige dames die het drinken ook een pure lust voor het oog en hun smaakpapillen. Je zou hierbij bijvoorbeeld aan een Arbor Mist witte Zinfandel met een exotische vruchten smaak kunnen denken. Of een Chandon Rosé met haar uitstekende balans van onder meer rood fruit.

  1. Punch

Ook met een non-alcoholische drank worden voor vrouwen heerlijk cocktails gemaakt. Denk hierbij aan een overheerlijke Hawaïaanse punch. Dit is immers een fantastische damesdrank die uit vele fruitsoorten samengesteld wordt, namelijk appel, abrikoos, guave, sinaasappel, papaja, passievrucht en ananas.
Iedere alcoholvrije fruitpunch is een ideale damesdrank voor een (zomers) feestje. Je kunt hiervoor vers fruit gebruiken, wat munt, citroensap en limonade. Na dit alles te hebben gemixt, is dit zeker een heerlijk verfrissende drank. Het is niet alleen gezond, maar al je vriendinnen zullen er zeker met volle teugen van genieten. 

admin
the authoradmin

Geef een reactie