eindhoven
Tips

Top 5 leukste to do’s in Eindhoven

479Views

Een weekendje Eindhoven plannen is altijd een goed idee. Maar wat is er nou eigenlijk allemaal te doen in deze gezellige Brabantse stad? Hieronder de top 5 leukste to do’s in Eindhoven.

1. Motion Experience en restaurant

Door middel van visuele projecties wordt je uitgedaagd om de hele tijd om je heen te kijken en al het moois te bewonderen. Vind je dit geweldig? Ga dan na het bezoeken van de motion experience direct door naar het Dinner in Motion restaurant om je onder het genot van een omgeving met prachtige visualisaties te vergapen aan de lekkerste gerechten. 

2. Downtown Gourmet Market

Bij deze foodmarket kun je genieten van heerlijke hapjes en complete gerechten. Scan de QR code van het kraampje of het restaurantje waar je zit en bestel eenvoudig een heerlijke borrelhap of gerecht van de kaart. Je kunt zowel binnen- als buiten genieten van al het lekkers wat de foodmarket je te bieden heeft. Heb je echter meer zin in een high tea? Vind hier eenvoudig high tea locaties in Eindhoven

3. Strijp S

Strijp S mag toch wel één van de plekken genoemd worden waar Eindhoven trots op is. Dit gebied is ingericht met hippe (koffie)tentjes, creatieve en vintage winkels en kunsthallen en expositieruimtes. Dit allemaal in een fabrieksachtig, rauw decor. Hoe tof is het om deze plek te bezoeken als je in de stad bent?

4. Philips Museum

Iedereen kent het bekende Nederlandse bedrijf Philips wel. In dit museum leer je de achtergrond en geschiedenis van het bedrijf kennen en kom je te weten hoe Philips is opgeklommen tot een groot en bekend bedrijf in binnen- en buitenland en hoe dit ervoor heeft gezorgd dat de stad Eindhoven is uitgegroeid tot één van de grootste en belangrijkste steden van ons land. 

5. Bierbrouwerijen

Eindhoven heeft maar liefst vijf bierbrouwerijen in de stad, dus een lekker biertje kun je altijd vinden. Bezoek dus een bierbrouwerij als je in de stad bent en vergaap je aan de vele speciaalbiertjes die zij aanbieden tijdens hun experience of proeverij.

Extra: geniet van een lekkere high tea in Eindhoven

Heb je honger gekregen? Dan kun je altijd een lekker tentje vinden om te lunchen of heerlijk te high tea’en. Op deze website kun je de beste High tea locaties in Eindhoven en omstreken vinden.

admin
the authoradmin

Geef een reactie