Ceresrecruitment in Meppel
Tips

Ceresrecruitment in Meppel

607Views

Een agri wervingsbureau in Nederland. Wat houdt dat precies in? En wat is agri nou eigenlijk? In deze tekst wordt uitgelegd waar het hier allemaal om gaat, aan de hand van een bedrijf gericht op agri recruitment in Meppel genaamd Ceres. Ceres werkt het liefst snel en effectief, maar ook erg betrouwbaar. Niet alleen snelheid staat hier dus centraal, ook kwaliteit is belangrijk. De volledige werkwijze van Ceres is te vinden op de website. Dit komt doordat het recruitmentbedrijf erg transparant wil werken, waardoor je dus verzekerd bent van een goed werkend bedrijf. Ze werken met bepaalde voorwaarden, zoals een heldere kostenindicatie aan het begin van de samenwerking. Ook zal je op de hoogte worden gehouden van alle actuele regels en het laatste nieuws.

Wat is agri?

Agri komt uit het Latijn en staat centraal voor landbouw. Het is het geheel van verschillende economische activiteiten. Hierbij worden stukken land gebruikt voor de productie van veel planten en dieren die voor de voedselvoorziening kunnen zorgen. Visteelt en bosbouw vallen hier niet onder. Niet alleen de term landbouw wordt gebruikt, ook akkerbouw wordt ook vaak gebruikt. Het bedrijf Ceres is hierop gericht, maar ook helpen ze bij het recruiten voor de Food sector. Op de website kan je hier een paar projecten vinden waar ze aan meehelpen, en het is te zien dat er veel langdurige relaties zijn opgebouwd met sterke referenties. Mocht je over een bepaald onderwerp nog vragen hebben, dan is er altijd een team beschikbaar bij Ceres die je graag helpt om meer informatie te krijgen.

Wat is een agri wervingsbureau?

Hierboven is al uitgelegd waar agri allemaal mee te maken heeft. Een wervingsbureau is een bedrijf die gespecialiseerd is om de juiste kandidaten te zoeken voor bepaalde vacatures. Ceres doet dit voornamelijk voor Agri en Food en is gespecialiseerd in het internationaal recruiten op dit gebied op HBO en Master niveau. Ze hebben verschillende consultants hier in Nederland, maar ook in vijf andere vestigingen in het buitenland.

Doordat zij verschillende consultants in het buitenland hebben, zijn er een hoop internationale vacatures beschikbaar. Dit zijn vacatures voor Europese landen zoals België en Duitsland, maar ook Italië is een mogelijkheid. Op de site vind je hier meer informatie over en kan je ook gelijk de contactgegevens van elke vestiging vinden.

Verschillende vacatures op het gebied van food

Er is al verteld dat Ceres gericht is op de Agri en Foodsector, maar hier gaan we wat meer in op de vacatures food die beschikbaar zijn.

Alle vacatures zijn op Bachelor en Masterniveau, en is er een mogelijkheid om in het binnen- en buitenland te werken. De laatste jaren kiezen er steeds meer mensen om te werken in het buitenland en Ceres kan jou hierbij helpen als je overweegt om in het buitenland wilt werken. Bij food vacatures gaat het vaak om sustainability. Dit wil zeggen dat duurzaamheid centraal staat. Veel van de vacatures gaan over de productie van verschillende producten en hoe je ervoor kunt zorgen dat het verbeterd wordt en geoptimaliseerd. Dus mocht dit iets zijn waar je geïnteresseerd bent, is het het zeker waard om hier naar te kijken.

 

admin
the authoradmin

Geef een reactie