Hoe je lekker eet in Amsterdam
Trends

Hoe je lekker eet in Amsterdam

701Views

Als je lekker wilt eten in Amsterdam kun je catering lunch amsterdam bekijken. Soms is dat precies wat je nodig hebt voor een bedrijf en het is veel beter om catering uit te besteden dan om het helemaal zelf te moeten doen. Dan zit iedereen weer van die pindakaas en broodjes met kaas te eten en wie wil dat nou eigenlijk? Maar daar gaat dit artikel eigenlijk niet over. Dit artikel gaat over hoe je het lekkerst kunt eten in Amsterdam als vaste bewoner of als toerist. Ik ga je een paar tips vertellen van wat je wel en niet moet doen en hoe jij je ontbijt, lunch en avondeten zo goed mogelijk kan doen.

Als je niet van openbare ruimtes houdt

Je kunt als je ervan houdt om privé te eten private dining lunch overwegen. Hiermee reserveer je een keuken van een restaurant bij jou thuis of in een loods en hoef je niet de service van een restaurant te delen met andere mensen wat vaak niet zo leuk is voor sommige mensen zoals introverts. Wat zijn introverts? Introverte mensen zijn personen die energie verliezen wanneer ze contact moeten voeren met andere mensen, vooral in de context van een grote sociale bijeenkomst. Daartegenover staan de extraverte mensen die juist energie krijgen van zulke bijeenkomsten. De meeste mensen zitten er gewoon tussenin en verliezen soms energie of krijgen andere keren juist energie. Zulke mensen noem je ambivert.

Voor bezoekers en toeristen in Amsterdam

Zo een warm en koud buffet op locatie klinkt geweldig maar wat nou als je een bezoeker bent in Amsterdam? Je kunt dan moeilijk zoiets gaan organiseren. Als je op bezoek bent in Amsterdam heb je een reeks opties voor je liggen waar je uit kan kiezen. Je kunt het veilig spelen natuurlijk. Wat betekent veilig spelen in dit geval? Dat betekent naar de Mac of een ander fast food keten toe gaan. Het is een beetje saai maar je krijgt wel altijd hetzelfde van een Mac. Als je een meer avontuurlijke optie wilt dan moet je altijd het advies van toeristen bureaus negeren. Deze zijn commercieel ingesteld en zullen je niet de verborgen pareltjes van een plek laten zien.

Het beste kun je dus het zelf uitvogelen.

Zoals gewoonlijk is het beste wat je kan doen zelf op pad gaan en je eigen onderzoek doen. Loop door de stad heen en kijk om je heen. Ga een gesprek aan met de lokale bewoners en vraag wat zij graag doen. Ik heb een tijdje in Bedum gewoond waar ze één van de beste snackbars in Nederland hadden. Nee echt, ik heb daar bijna elke week wel eens een keer besteld en je kon ook zien dat deze snackbar populair was. Hoe kon je dat merken? Er kwamen veel mensen binnen en het waren allemaal verschillende type mensen. Dat is hoe je een goede winkel herkent als het voelt alsof het hele dorp of wijk er naar toe gaat. Want als iedereen er naar toe gaat dan moet het wel goed zijn, toch?

admin
the authoradmin

Geef een reactie