De jumpsuit, de middenweg tussen stijl en comfort
Vrouwen

De jumpsuit, de middenweg tussen stijl en comfort

254Views

Als je graag enigszins representatief voor de dag wilt komen moet je daar best veel moeite voor doen. Elke keer dat je voor een boodschap de deur uitgaat moet je een strakke spijkerbroek met een stijlvol shirt aantrekken, of jezelf in een strak rokje of jurkje wurmen. Soms moet de make-up nog worden bijgewerkt, en dan ben je bijna een kwartier verder voordat je de deur eindelijk uit gaat. Er is ook een simpeler manier, de jumpsuit. Die is in allerlei webshops te vinden, zoals bij www.thestorewoerden.nl. Je zal zien dat het met de prijs van een jumpsuit best meevalt.

Goed alternatief

Sommige vrouwen beschouwen jumpsuits als veredelde trainingspakken. Dat is niet terecht, want een jumpsuit heeft een veel betere pasvorm en ook een leukere uitstraling. Een trainingspak is verkrijgbaar in slechts 1 model. Jumpsuits zijn leverbaar in tientallen modellen. Ook het aantal kleuren waarin ze worden geleverd is erg groot. Je kunt kiezen voor een zwart model, maar het is ook leuk om een felle roze kleur te kiezen. Er is zelfs een jumpsuit met een laag uitgesneden top in een tijgerprint leverbaar. Een jumpsuit is dus beslist niet een dagelijkse kloffie, maar een modieus kledingstuk.

Trendy

Gelukkig zijn er steeds meer vrouwen die de jumpsuit ontdekken. Daardoor is het een trendy kledingstuk geworden. Vanwege de grote vraag is er ook animo bij de ontwerpers om nieuwe kleuren en modellen te maken. Al met al kun je dus constateren dat het aantal modellen blijft groeien. Sterker nog, de jumpsuit is echt een modetrend aan het worden. Als je een jumpsuit draagt kun je je buitenshuis prima vertonen. Hij kan worden gedragen bij bezoekjes aan je schoonfamilie of als je naar vrienden gaat. Er zijn zelfs vrouwen die de jumpsuit aantrekken als ze naar hun werk gaan.

Comfortabel, netjes en overal voor te gebruiken

Het lijkt erop dat een jumpsuit een soort compromis is. Het comfort van de jumpsuit is afkomstig van de huispakken, joggingbroeken en de trainingspakken. Ze zijn gemaakt van zachte materialen, die lekker warm aanvoelen en niet strak zitten. Daardoor kun je als thuiswerkster de hele dag een jumpsuit dragen. Als er iemand aan de deur komt is een jumpsuit netjes genoeg. De modellen lijken geïnspireerd op de wat meer luxueuze kleding. De shirts zijn net zo aantrekkelijk als mooie blouses en truien. De broeken zijn veel beter op maat gemaakt dan een trainingsbroek.

Vrouwelijke vormen

In tegenstelling tot een trainingspak zal een jumpsuit een goede pasvorm hebben. Door de stijlvolle modellen worden je vrouwelijke vormen geaccentueerd. De modellen zijn daarnaast zo geraffineerd gemaakt, dat je niet dik lijkt in een jumpsuit. Die veelzijdigheid is er de oorzaak van dat de jumpsuit een trendy artikel is geworden. Enerzijds is het een kledingstuk dat niet te netjes is, maar waar je best in mag worden gezien. Anderzijds is het een comfortabel kledingstuk, dat niet in de weg zit als je aan het werk bent. Het is dus echt een succesformule.

admin
the authoradmin

Geef een reactie