Gun jezelf een energieke uitstraling met een traangootfillers behandeling
Beauty

Gun jezelf een energieke uitstraling met een traangootfillers behandeling

825Views

Een traangoot kan met het vorderen van de leeftijd ontstaan, maar het kan ook op een jonge leeftijd al zichtbaar zijn. Misschien heb je hoge jukbeenderen, heb je een gebrek aan vitamine K, vitamine B12 of ijzer of zijn er doorschemerende bloedvaatjes te zien. Wat de reden ook is, een traangoot kan heel vervelend zijn. Het geeft je een vermoeid uiterlijk en doet je er ouder uitzien. Gelukkig is er een oplossing: een traangootfillers behandeling! Wat mag je verwachten van een traangootfillers behandeling en wat kun je zelf doen om zo lang mogelijk van het resultaat te genieten?

Wat mag je verwachten van een traangootfillers behandeling?

Voor een traangootfillers behandeling wordt vaak een hyaluronzuurfiller gebruikt. Deze is veilig in gebruik, is biologische afbreekbaar en geeft een zeer natuurlijk resultaat. Doordat de filler ook een verdovende stof bevat, lidocaïne, is de behandeling niet erg pijnlijk. Bovendien is het een korte behandeling. Met 15 á 20 minuten is de filler aangebracht. Houd er rekening mee dat er na de behandeling zwelling kan optreden die na één of twee dagen sterk zal afnemen. Na twee weken geniet je van het eindresultaat. Hyaluronzuurfiller is een tijdelijke oplossing en na zes tot twaalf maanden is het volledig afgebroken. Wanneer je merkt dat de traangoot weer dieper wordt, bel je de dokter om een afspraak te maken voor een touch-upbehandeling.

Wat kun je zelf doen?

Na de traangootfillerbehandeling is het belangrijk dat je de eerste twee weken geen sauna of zonnebank bezoekt. Maak in diezelfde periode ook geen afspraak bij de schoonheidsspecialiste en vermijd zonlicht zoveel mogelijk. Jouw levensstijl zal deels bepalen hoe lang jij van de resultaten van de traangootbehandeling geniet. Zo kun je beter niet roken of teveel alcohol nuttigen. Zorg ervoor dat je voldoende slaapt en vermijd stress zoveel mogelijk. Op deze manier verhelp je deels op een natuurlijke manier je traangoot en met behulp van de fillers zul je een prachtige, natuurlijke en energieke uitstraling krijgen!

admin
the authoradmin

Geef een reactie