Wonen

In welke kleuren zijn betonlook tegels 90×90 verkrijgbaar?

1.62KViews

Betonlook tegels stijgen in populariteit en dat is niet zo vreemd. Betonlook tegels geven een mooi en industriële uitstraling aan een ruimte in het huis terwijl deze tegels zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Daarnaast kun je zowel de vloer als de wand met deze tegel betegelen. Toch denken veel mensen nog altijd dat betonlook tegels vanwege de naam enkel in grijstinten verkrijgbaar zijn, maar niets is minder waar! In dit blog vertellen we in welke kleuren betonlook tegels 90×90 verkrijgbaar zijn.

Betonlook tegels 90×90

Betonlook tegels 90×90 zijn tegels met een industriële uitstraling en zijn 90 centimeter breed en 90 centimeter lang. Dit zijn dus wat grotere tegels die je heel eenvoudig in een badkamer tegen de wand op de vloer kunt leggen. Betonlook tegels worden ook steeds vaker gebruikt voor in de keuken of in de woonkamer. Een voordeel is dat je vanuit de woonkamer dan zou kunnen doortegelen naar de tuin. Omdat betonlook tegels zowel voor binnen als buiten geschikt zijn.

Chalk betonlook tegels

Chalk betonlook tegels 90×90 zijn mooie grote tegels die in gebroken wit verkrijgbaar zijn. Deze tegels zijn 90 centimeter breed, 90 centimeter lang en 10 millimeter dik. De afwijkingen in het formaat kunnen minimaal zijn. Een gebroken witte tegel zorgt ervoor dat een badkamer of een woonkamer enorm licht is en het oogt dus ook veel ruimer dan wanneer je voor een donkere tegel kiest. Voor een speels effect kun je een donkere voegkleur gebruiken of met een lichte voegkleur kun je de vloer eruit laten zien als één geheel.

Mud Taupe betonlook tegels 90×90

Mud Taupe is een bijzondere kleur en het zit een beetje tussen bruin en grijs in. Vooral in een landelijke keuken zou de keuze voor Mud Taupe betonlook tegels 90×90 perfect zijn! Deze tegels zijn 90 centimeter breed, 90 centimeter lang en 10 millimeter dik. Er kunnen minimale afwijkingen in het formaat aanwezig zijn. Deze tegels zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling en passen perfect in landelijke keukens of in woonkamers met een licht interieur. Het mooiste is om de voegkleur af te stemmen op de kleur van de tegel , want zo creëer je namelijk een mooi geheel.

Pearl lichtgrijs tegels voor een moderne en warme uitstraling

Pearl lichtgrijs betonlook tegels 90×90 zijn mooie grote tegels die een bijzondere kleur hebben. Het is een aangename combinatie van parelwit en grijs en dat zorgt niet alleen voor een moderne, maar ook een warme uitstraling. In een modern interieur komen deze tegels uitstekend tot hun recht! De tegels zijn 90 centimeter breed, 90 centimeter lang en 10 millimeter dik. De mogelijk afwijkingen in het formaat zijn minimaal. Een grijze of lichtgrijze voegkleur is het mooist in combinatie met deze tegel, maar je zou ook voor een contrasterende voegkleur kunnen kiezen als je dat mooier vindt.

Betonlook tegels 90×90 kopen bij Tegels & Laminaat

Bij Tegels & Laminaat vind je een groot assortiment betonlook tegels 90×90. Of je nu de badkamer, het toilet, de woonkamer of de keuken wilt betegelen. Wij hebben de kennis en expertise in huis om advies te geven over welke tegels je het beste kunt kopen en hoe je deze het beste kunt leggen. Je kunt zowel online als in onze showroom in Hoofddorp van onze expertise gebruik maken en uiteraard de tegels zien die wij aanbieden.

admin
the authoradmin

Geef een reactie