Queen

Is sexy lingerie nog van deze tijd?

715Views

Sexy lingerie, is het dragen daarvan nog wel van deze tijd? In deze tijden van gendergelijkheid wordt het dragen van sexy lingerie voor dames een issue gevonden door een groep mensen die anderen hun mening willen opdringen. In dit artikel bekijken we dit onderwerp.

Wat is lingerie?

Het woord lingerie is oorspronkelijk afkomstig uit de Franse taal en is een fraai woord voor damesondergoed. De definitie van lingerie is: op de huid onder de bovenkleding gedragen damesondergoed. In de loop van de tijd is de betekenis vooral naar erotisch dames ondergoed verschoven hoewel er ook een (kleinere) markt voor heren bestaat.

Waarom lingerie dragen?

Waarom zou een vrouw sexy lingerie willen dragen? Wel, ten eerste omdat zij het zelf mooi vindt.Ze kan dol zijn op een bepaalde modestijl en die stijl willen voortzetten naar de onderkleding. Net zoals dat je een jas draagt die bij je bovenkleding past en een tas die bij je gehele outfit matcht.

Ten tweede kan een vrouw ervoor kiezen erotische lingerie te dragen omdat zij een partner wil behagen. Dit kan voor een knelpunt zorgen bij de mensen hierboven beschreven.

Zij vinden het niet van gelijkheid getuigen als de ene mens haar best doet om er voor een andere appetijtelijk en aantrekkelijk uit te zien. Vooral als die ene mens een vrouw is en de andere een man. Edoch gaat dit niet op!

Zolang beide partijen het een aardig tijdverdrijf vinden en zij er allebei iets aan hebben cq overhouden kan niemand daar over gaan oordelen. Het is een privékwestie waar niemand zich mee zou behoren te bemoeien!

Overigens kan het ook niemand zijn ontgaan dat de lesbische liefde booming is, als wij de vele series en films mogen geloven die voor ons worden uitgeserveerd. Dan worden de privé verkleedfeestjes door twee vrouwen gehouden en daar kan al helemaal niets tegenin worden gebracht.

Sexy lingerie is here to stay!

Sexy lingerie bestaat alweer een hele tijd en is sinds de lancering hiervan nooit uit de mode geweest. Sterker nog: ik durf te beweren dat het ook nooit uit de mode zal raken.

Al zouden wij allen gedwongen worden ons in een hobbezak overall uniform te hijsen, dan nog zullen er vrouwen zijn die daaronder hun lingerie dragen.

Voor zichzelf, om dat hele speciale gevoel te verkrijgen wat het dragen van sexy lingerie je geeft. Al weet geen ziel dat je het draagt; jij weet het en dat is genoeg.

Maar ook in privé settings kan lingerie je power geven.

Je kunt je een personage aanmeten: sexy supervrouw!

Bijkomend voordeel is dat je je niet geheel bloot hoeft te geven als je dat niet prettig vindt om te doen, verschillende lingerie kan je eventuele ‘minpuntjes’ verbergen.

Dus schaam je vooral niet en koop/bestel je lingerie en wees je eigen SuperSexyVrouw!
admin
the authoradmin

Geef een reactie