Queen

Ticket to Ride: dé musthave voor spelletjesliefhebbers!

356Views

Ben je op zoek naar een nieuw spel om te spelen met vrienden en familie? Dan kun je een groot aantal mogelijkheden op de markt vinden. Een van de opties die daarbij niet mag ontbreken is Ticket to Ride India. Dit bordspel brengt jou door de wondere wereld van India, waarbij je verschillende opdrachten uit moet voeren. Hiermee heb niet alleen jij plezier met het spelen van het spel, maar ook de mensen die bij jou in de ruimte zitten. Maar waar moet je allemaal aan denken? Onderstaande informatie zorgt ervoor dat jij precies weet wat het spel voor jou kan betekenen. 

Meer over Ticket to Ride India

Ticket to Ride India is een bordspel waarmee je op tour gaat met Ian Vincent’s India. Je ontdekt tijdens het spelen een van de meest kleurrijke en dichtbevolkte landen ter wereld. Het spel speelt zich af in 1911, waarin het land verandert in een Britse Raj. Naast India kun je ook Alan R. Moon’s kaart van Zwitserland terugvinden. Deze is speciaal ontworpen voor twee tot drie spelers, waardoor je weer een geheel nieuwe ervaring krijgt en weer een ander deel van de wereld kunt ontdekken. Het enige waar je nog rekening mee hoeft te houden, is het bezitten van het basisspel van Ticket to Ride, zodat je zeker weet dat jij kunt blijven spelen. 

Zorg dat je het spel in huis hebt

Zowel Ticket to Ride als een van de vele uitbreidingen in het assortiment van Koning Bordspel mogen niet meer ontbreken tijdens jouw spelletjesavonden. Het spel kan urenlang speelplezier opleveren en iedere keer komt er weer een andere winnaar naar voren. Het spel zal aantonen wie van jouw vrienden het spel het slimste speelt en je kunt er altijd een eigen draai aan geven om er weer iets nieuws aan te behalen. Door het spel aan te schaffen kun je iedere keer weer iets nieuws beleven. Vanaf nu zit je niet meer vast aan een van de standaard spellen.

admin
the authoradmin

Geef een reactie