Wat alle vrouwen zouden moeten weten
MooiTipsTrendsVrouwen

Wat alle vrouwen zouden moeten weten

1.4KViews

Steeds meer vrouwen krijgen een burn-out en ervaren stress of onvrede met hun huidige leven. En dat is best logisch. De druk om te presteren en de beste of de mooiste te zijn is hoog, en niet iedereen kan daar even goed tegen. Met de volgende adviezen leef je meer in lijn met je eigen waarden, waardoor je minder stress zult ervaren.

Vrouwen hebben geen relatie nodig om gelukkig te zijn

Veel vrouwen denken dat ze per se een relatie moeten hebben om gelukkig te zijn of erbij te horen. Maar dit geldt zeker niet voor elke vrouw! Ben je momenteel happy en single, blijf dat dan ook. Jezelf forceren een lief te vinden omdat dat door je familie van je verwacht wordt, gaat je geen droomrelatie opleveren. Ook hoef je je niet zielig te voelen als je de enige vrijgezel bent in je vriendengroep. Het hebben van een relatie staat niet gelijk aan een gelukkiger leven. Richt je leven zo in dat je eigenlijk geen lief nodig hebt. Komt hij of zij dan toch je leven binnenwandelen, dan is dat alleen maar een leuke bonus. 

Je innerlijk is belangrijker dan je uiterlijk

Veel vrouwen focussen veel te veel op hun uiterlijk. En natuurlijk word je dan vaak teleurgesteld, omdat je er niet de hele dag uitziet zoals je zou willen. Hartstikke zonde en onnodig. Want waar hechten jouw vrienden de meeste waarde aan? Dat is niet aan jouw mooie wenkbrauwen, maar aan je persoonlijkheid. En andersom heb jij hopelijk jouw vrienden niet uitgekozen op hun looks. Zorg er dus voor dat het met je persoonlijkheid altijd wel goed zit. Focus op aardig zijn voor een ander en het zijn van een goede vriendin. 

Werk om te leven, leef niet om te werken

De meeste vrouwen wordt van jongs af aan verteld dat ze alles kunnen worden wat ze willen. Dat is helemaal waar natuurlijk, maar vaak betekent dit dat ze veel druk voelen om voor het hoogst haalbare te gaan. Maar weet dat je in je keuze voor een studie of baan niet de lat enorm hoog hoeft te leggen. Het gaat erom dat je doet waar jij gelukkig van wordt; niet wat jouw ouders jou graag zien doen. Dus ook al heb je het advies gekregen om een universitaire studie te gaan doen, houd andere opties zeker voor mogelijk. Als je het liefst de hele dag met auto’s bezig bent, sieraden ontwerpt of in de zorg wilt werken, dan is dát de beste keuze voor jou. Salaris is absoluut niet alles. Bedenk je welk beroep je jezelf de komende jaren of decennia vijf dagen per week ziet doen. Komt dat overeen met wat je ouders en docenten willen, of is dat iets heel anders?

admin
the authoradmin

Geef een reactie