Zo maak je het net wat leuker in bed
Tips

Zo maak je het net wat leuker in bed

687Views

Hoe leuk je het ook hebt in bed samen, het kan altijd beter. Daar weten de fabrikanten van de speeltjes en hulpmiddelen ook alles van. Een vibrator kopen is bijvoorbeeld al een minimale vereiste tegenwoordig. Er is echter nog heel veel meer waar je mee aan de slag kunt. Het is leuk om te kijken welke trends er op dit moment allemaal zijn. Daar kunnen jij en je partner dan direct van profiteren. Je kunt nog zoveel kanten op die je nog nooit ontdekt hebt, simpelweg door de juiste dingen te doen en gebruiken. Neem deze tips dus eens door.

Handen vrij houden

Een trend in bed die absoluut op jullie lijf geschreven is die waarbij je de handen vrij kunt houden. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag gaan met een wand vibrator. Ook voor de man is er tegenwoordig van alles te krijgen. Zo kunnen jullie met elkaar aan de slag, maar ook met jezelf. Bedenk je eens hoeveel meer mogelijkheden je dit biedt. Wanneer je kijkt wat er voor mannen en vrouwen op dit gebied aan hulpmiddelen en toys allemaal te krijgen is, dan merk je pas echt hoeveel je nog te ontdekken hebt. Wacht daar dus ook geen moment langer mee.

Het gebruik van een app

Dat er ook op het gebied van toys een ontwikkeling met apps aan zat te komen is natuurlijk niet meer dan logisch. De afstandsbediening was er al, maar waar heb je die nog voor nodig als je dat gewoon in je smartphone of tablet kunt stoppen. Voor bijvoorbeeld de eitjes is dit al de oplossing. Het voordeel van de app is bovendien dat er veel meer mee kan dan met de klassieke afstandsbediening. Opnieuw kan je dus stellen dat er nog voldoende te ontdekken is waar je nooit eerder aan gedacht hebt. Ook goed om te weten is dat er nog  de nodige ontwikkelingen aan komen.

De trend van duurzaamheid

Ook duurzaamheid krijgt steeds meer een plek in de wereld van de toys. Er zijn ook fabrikanten die zich hier specifiek op richten. Ze gebruiken bijvoorbeeld biologisch afbreekbare producten waar jij en je partner mee spelen. Of ze maken hun producten van materiaal dat hergebruikt wordt. Daarnaast is het opladen steeds meer de norm aan het worden. Het weggooien van batterijen komt daarmee ten einde. Dat maakt het dus zeker ook interessant om te kijken of jij misschien eens je collectie aan toys moet opschonen of uitbreiden met deze materialen. Er komt bovendien in de komende tijd ook nog het nodige bij.

Gehele nieuwe wegen

De ontwikkeling van technologie staat nooit stil. Ook niet op het gebied van de toys. Vibratie met behulp van luchtdruk is daar een voorbeeld van. Dit is al enige jaren populair, maar er komt ook steeds meer bij op dit vlak. Een andere ontwikkeling op het gebied van nieuwe technologie, is dat er meer met verwarming wordt gedaan. Daar zal je de komende jaren steeds meer van gaan merken. In combinatie met de eerder genoemde opkomst van de apps kan je er zeker van zijn dat er nog heel veel meer op stapel staat. Dat betekent dus ook dat jullie nog heel veel leuke tijden tegemoet zullen samen. Met het gebruik van de toys natuurlijk.

admin
the authoradmin

Geef een reactie