12 onmisbare beauty tips voor elke vrouw
BeautyMooiQueenTipsTrendsVrouwen

12 onmisbare beauty tips voor elke vrouw

2.15KViews

Beauty tips: het internet staat er vol mee. De ene tip is nog gekker of duurder dan de ander. Welke tips werken nu écht? Met de onderstaande makkelijke adviezen kom je fris voor de dag!

Was je gezicht 

Misschien een overbodige beauty tip, maar het is écht een ‘essential’ in je dagelijkse verzorging. Was je gezicht met water en een milde zeep die geschikt is voor je gezicht, het liefst twee keer per dag. Verwerk het in je ochtendritueel: na je face wash kun je aan de slag met je crème en make-up. Was ook vooral je gelaat voor je gaat slapen, om de rommel van de dag weer te verwijderen. Dit geldt zeker voor wie make-up gebruikt en in de stad woont. Het zal je verbazen hoe vies je gezicht wordt in de loop van de dag!

Gebruik zonnebrandcrème

Ook al ben je piepjong: gebruik dagelijks een gezichtscrème die je tegen de zon beschermt. Je oudere jij zal je later dankbaar zijn! Je kunt kiezen voor zonnebrandcrème of een bb-creme die een spf-factor heeft. Zo heb je veel minder kans op huidschade en rimpels. Vermijd bakken in de zon en de zonnebank trouwens: dit zorgt onherroepelijk voor schade aan je tere huid. In plaats daarvan kun je kiezen voor bronzing crèmes of een tan spray. Een stuk gezonder!

Dermarolling

Dermarolling is een vrij nieuwe beauty trend. Met een rollertje met piepkleine naaldjes kun je je huid verbeteren en strakker laten worden. NA afloop smeer je de huid in met een crème met vitamine C voor optimaal resultaat. Dit helpt bij oneffenheden, rimpels en groeistrepen. Het duurt wel even voor je effect ziet, dus heb geduld.

Ga sporten

Sporten is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook een goede beauty tip! Je komt daardoor strakker in je vel te zitten, en ziet er gewoonweg gezonder en fitter uit. Vooral krachttraining en HIIT (high intensity interval training) zijn goed voor je looks. Ook maak je door te sporten geluksstofjes aan. En we weten allemaal dat een glimlach het mooiste is dat je kunt dragen! 

Beauty komt van binnenuit

De laatste tip is misschien wel de beste: weet dat echte beauty van binnenuit komt. Verminder stress in je dagelijkse leven en zorg voor een blije geest. Als je tevreden bent met hoe jij je leven leidt, zal dat resulteren in een frissere uitstraling. Vergeet dus ook je innerlijk niet als je aan jezelf wilt werken. Leef met de beste intenties, wees een vriendelijk mens en maak mensen aan het lachen. Je kunt nog zo mooi en verzorgd zijn als mogelijk is, maar als je geen leuk gezelschap bent zal niemand je een beauty vinden.

admin
the authoradmin

Geef een reactie