wie mooi wil zijn, moet pijn lijden
BeautyMooiQueenTipsTrendsVrouwen

Waarom het gezegde ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ waar is

3.3KViews

Iedereen heeft er wel eens van gehoord, het gezegde ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’. Veel vrouwen hebben vast wel eens meegemaakt dat het pijn kan doen om er goed uit te zien. Dit is vaak daadwerkelijk fysieke pijn. Er zijn namelijk een heleboel dingen aan het vrouw zijn die soms pijn kunnen doen. Hieronder kun je vier redenen lezen waarom mooie vrouwen soms pijn moeten lijden.

Hakken dragen

Het dragen van hakken is iets wat veel vrouwen doen omdat het zo onwijs mooi en sexy staat. Door hakken lijk je langer en slanken. Daarnaast zorgen hakken ervoor dat je houding automatisch mooi is, waardoor jouw goede figuur extra goed uitkomt. Helaas vertelt niemand aan vrouwen die voor het eerst hakken dragen hoe ongelofelijk pijn je voeten gaan doen als je ze een tijdje aan hebt. Het eerste uur is het nog oké. Het tweede uur gaat misschien ook nog wel. Maar het derde uur gaat het pijn doen. Je voeten beginnen een zeurende pijn uit te stralen. Je wil de hakken eigenlijk uitdoen, maar het staat zo mooi om hakken te dragen. Oftewel: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.

Strakke kleren

Degenen die strakke kleren dragen zullen zich hier wel in kunnen herkennen. Aan het begin van de dag zit het nog goed, maar aan het einde van de dag gaat het overal schuren en prikken. Je kleren zijn dan namelijk net iets te strak. Stiekem had je liever een maat groter gekocht, maar ja, die skinny jeans lieten je benen zo slank lijken. Daar betaal je helaas een prijs voor: deze prijs is pijn en ongemak.

Sporten om het perfecte lichaam te krijgen

Sporten is iets wat veel vrouwen doen om in shape te blijven. Daarnaast is het uitoefenen van sport een ideale manier om te ontspannen en om spieren te kweken. Helaas is sporten vaak alleen op het moment zelf fijn om te doen. Het goede gevoel dat je krijgt na het sporten weegt vaak niet op tegen de enorme spierpijn die je de dag later voelt. Hoe kan sporten zo veel pijn doen aan je spieren? Toch heb je het ervoor over, want jij wil natuurlijk dat perfecte afgetrainde lichaam. Jammer genoeg moet je hiervoor toch offers doen, namelijk de spierpijn overleven.

Harsen en epileren

Vrouwen herkennen waarschijnlijk wel de extreme pijn die harsen of epileren kan doen. Waar het epileren van je wenkbrauwen nog wel te overleven is, is het harsen van je benen of bikinilijn een ander verhaal. Toch wil je wel graag deze gebieden harsen, want als je het gewoon scheert, zijn de stoppeltjes binnen no time terug. Dit is een dilemma waar je lang over na moet denken, want het scheren kost meer tijd, maar het harsen doet zo ontzettend veel meer pijn. Tijd winnen is toch iets dat je graag doet in je drukke leven, dus zit er niets anders op dan harsen. Daarna heb je weer hele gladde benen zonder stoppels, wat er erg mooi uitziet. Om mooi te zijn, moet je dus soms pijn lijden.

admin
the authoradmin

Geef een reactie