4 leuke dingen die je kunt doen deze zomer
QueenTipsTrendsVrouwen

4 leuke dingen die je kunt doen deze zomer

1.65KViews

De zomer is weer begonnen en waarschijnlijk heb je bijna vakantie van je school of van je werk. Sommige mensen lijkt het heerlijk om lekker een paar weken te luieren, maar andere mensen moeten er niet aan denken. Zij vinden het vreselijk om de hele zomer niets te doen. Voor die mensen zijn er gelukkig genoeg dingen om te doen deze zomer. Hieronder staan 4 tips voor leuke dingen die je kunt doen deze zomer.

High tea

Een high tea is super populair en dat is niet voor niets. Het is namelijk hartstikke gezellig om een middagje met je vriendinnen door te brengen, thee te drinken en lekkere hapjes te eten. Een high tea in een restaurant hoeft helemaal niet duur te zijn, maar je kan het natuurlijk ook zelf organiseren. Neem een thermoskan thee mee naar het strand, maak wat sandwiches en neem wat gebakjes mee. Zo creëer je je eigen high tea en kan je lekker op het strand zitten. Als je nou wel houdt van de hapjes, maar niet van thee, kan je de high tea natuurlijk ook met andere drankjes doen. Je kan bijvoorbeeld ook een high cocktail doen. Of wat dacht je van een high wine?

Beautymiddagje

Nodig een vriendin uit bij jou thuis en laat jullie eens lekker door elkaar verwennen op beautygebied. Doe een maskertje bij elkaar op, geef elkaar een gezichtsmassage en geef je nagels een goede behandeling. Daarna kan je ook nog elkaars nagels in een vrolijk zomers kleurtje lachen. Misschien kunnen jullie zelfs nog wel elkaars haar en make-up doen? In ieder geval is een beautymiddagje altijd een leuk idee om te doen. Daarnaast is het erg makkelijk om uit te voeren, want je hoeft alleen maar een maskertje en nagellak aan te schaffen, als je dat nog niet in huis had.

Ontdek de omgeving waar je woont

Soms is het erg verleidelijk om maar zo ver mogelijk op vakantie te gaan. Toch hoef je helemaal niet ver weg te gaan om nieuwe plaatsen te ontdekken. Vaak is de drang om naar verweggistan te gaan zo groot dat je eigenlijk heel veel plaatsen bij jou in de buurt nog nooit bezocht hebt. Het is dus een goede tip om dit eens te doen. Wie weet is dat natuurgebied twee dorpen verderop wel super mooi? En wist je dat je kon suppen in die grote stad bij jou in de buurt? Er zijn altijd dingen in de buurt die je nog nooit gedaan hebt, maar waar toeristen voor naar Nederland komen. Het kan dus onverwacht hartstikke leuk zijn om eens wat vaker de omgeving in te trekken waar jij woont.

Barbecueën

De zomer is aangebroken en daarmee zijn ook de lange warme nachten niet weg te denken. Op zo’n warme avond is het ideaal weer om wat vrienden uit te nodigen en de barbecue aan te steken. Zo kan je de hele avond genieten met een biertje, een wijntje of een frisje en heerlijke stukken vlees of groente braden op de barbecue. Zet daarnaast nog een aantal salades op tafel en de avond is compleet. Met het gezelschap van je vrienden en lekker eten kan de avond namelijk niet meer stuk.

admin
the authoradmin

Geef een reactie