Beauty

Alles wat je moet weten over een ooglidcorrectie

479Views

Een ooglidcorrectie is een veelvoorkomende ingreep waarbij overtollige huid en vetweefsel van de bovenste of onderste oogleden wordt verwijderd. Mensen die hier last van hebben, kunnen hierdoor een vermoeide en verouderde uitstraling krijgen. Woon je toevallig in Woerden en heb je interesse in een ooglidcorrectie? Dan kan ooglidcorrectie woerden een goede oplossing zijn. In deze blog lees je alles wat je moet weten over een ooglidcorrectie.

Wanneer is een ooglidcorrectie nodig?

Een ooglidcorrectie wordt meestal uitgevoerd als gevolg van veroudering. Naarmate we ouder worden, verliest de huid elasticiteit en veerkracht. Hierdoor kan het soms over de wimpers heen gaan hangen. Ook kunnen wallen onder de ogen ontstaan. Een ooglidcorrectie kan in deze gevallen uitkomst bieden en ervoor zorgen dat je weer een jongere uitstraling krijgt.

Hoe verloopt een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie duurt ongeveer 45 minuten tot anderhalf uur en gebeurt meestal onder lokale verdoving. De arts maakt een snede langs de natuurlijke lijnen van het ooglid en verwijdert vervolgens overtollig vet en huid. De randjes worden daarna dichtgehecht. Na de operatie krijg je een beschermend verband om de ogen en moet je ongeveer een week rust houden.

Wat zijn de risico’s en bijwerkingen?

Elke operatie brengt risico’s met zich mee, zo ook een ooglidcorrectie. Het is belangrijk om je goed te laten informeren door de arts voordat je beslist of een ooglidcorrectie iets voor jou is. Mogelijke risico’s en bijwerkingen van een ooglidcorrectie zijn: bloedingen, infecties, verandering van de oogvorm of grootte en problemen met het sluiten van de ogen.

Wat is het resultaat?

Na een ooglidcorrectie zie je er weer jonger en frisser uit. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen meestal na een week. Het uiteindelijke resultaat is na een paar maanden zichtbaar, omdat dan alle zwellingen en blauwe plekken verdwenen zijn. Het resultaat van een ooglidcorrectie is permanent, maar de veroudering van de huid kan wel weer toenemen.

Een ooglidcorrectie kan uitkomst bieden als je last hebt van hangende oogleden of wallen. Het is wel belangrijk om je goed te laten informeren over de mogelijkheden en risico’s van een ooglidcorrectie voordat je beslist om de ingreep te ondergaan. Een ooglidcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep die meestal onder lokale verdoving wordt uitgevoerd. Het herstel duurt ongeveer een week en het resultaat is permanent. Na een ooglidcorrectie zie je er weer jonger en frisser uit.

Kijk voor meer informatie over een ooglidcorrectie op https://yourface.nl/

admin
the authoradmin

Geef een reactie