TrendsVrouwen

De sieraden trend voor de lente van 2021

1.76KViews

Een nieuw jaar, nieuwe kansen maar ook nieuwe trends. Of het nu gaat om kleding of om sieraden, ook hierin zijn er natuurlijk elke keer nieuwe trends. Qua sieraden zijn er veel verschillende trends waarin sommige weer terug van weggeweest zijn en andere juist nu opkomen of nog steeds een trend zijn. Bij Finaste zijn alle sieraden en nieuwe trends verkrijgbaar én ook nog eens voor een goede prijs!

Voorjaar 

Nu de winter eindelijk voorbij is en de zomer er weer langzaam aan begint te komen, wordt het steeds lekkerder weer. Zonnige dagen waarin je eindelijk weer met een leuke jurk, sandaal of slipper naar buiten kan. Hierbij heb je natuurlijk vaak blote enkels dus hoe leuk is het dan om een enkelbandje om te hebben. Het voorjaar staat natuurlijk bekend om alle leuke en felle kleuren. Dit is wat je nu steeds meer ziet in zowel kleding als sieraden, kies daarom voor een leuke kleurrijke ketting bijvoorbeeld. Ook is het tegenwoordig een must om veel verschillende oorbellen of piercings in je oor te hebben. En waarom dan bijvoorbeeld niet met een bloemetje als hanger. In de lente bloeit alles weer mooi uit en daar word je toch net zo vrolijk van als van al die earcandy? 

Trends

Van plan om een nieuw sieraad te kopen? Voordat je dat doet, lees eerst even de volgende trends van dit voorjaar en zo loop je er weer goed gestyled bij! 

  • Als eerste komen de grote oorringen echt weer terug. Hoewel je ze nu vaak ziet met een bepaalde vorm erin, zijn ze haast niet meer weg te denken en bijna iedereen heeft wel een paar van deze oorbellen. Vaak worden dit dan ook statement oorbellen genoemd. Ze zijn dan ook te herkennen aan wat opvallende dingen zoals de maat, de vorm maar ook verschillen van kleur of andere materialen. 
  • Dan heb je ook de persoonlijke sieraden. Deze trend is voorlopig ook niet meer weg te denken omdat ze steeds maar weer populairder worden. Vaak zie in deze persoonlijke sieraden bij iemand een initiaal of speciale datum erop staan. Misschien sommige dat niet en dragen een sieraad omdat ze bijvoorbeeld daar een speciale herinnering aan hebben.  
  • Wat nu de meest opkomende trend is, is het dragen van steeds meer sieraden. Denk hierbij aan verschillende kettingen die tegelijk gedragen worden of aan verschillende ringen om één of meerdere vingers. 
admin
the authoradmin

Geef een reactie