MooiTrendsVrouwen

Hoe maak je je lente outfit compleet?

1.77KViews

Misschien heb je jouw perfecte lente outfit al helemaal klaar liggen en trek je hem meteen aan zodra het lente is. Helemaal leuk natuurlijk, maar hoe maak je je outfit nu compleet? Het idee om je outfit compleet te maken is om accessoires te gebruiken of te dragen. Als het zonnetje schijnt maar het nog net iets te koud is om zonder jas naar buiten te gaan, kun je gebruik maken van een nieuwe zonnebril of een sjaal om zo je outfit net iets meer power te geven. Wat ook een boost aan je outfit geven kunnen bijvoorbeeld schoenen of tassen zijn, maar de meest gebruikte accessoires zijn natuurlijk sieraden en dit is meestal zogezegd ‘het puntje op de i’. Wil jij ook je outfit compleet maken door veel sieraden te dragen? Neem dan eens een kijkje bij DRKS en wie weet zit daar wat leuks voor je tussen. 

Schoenen

Het idee van schoenen is dat dit gelijk zorgt voor een mooie en/of stoerdere uitstraling. Kies je voor mooie pumps en een chique jurk, dan straal je gelijk veel vrouwelijkheid uit. Je zou daarnaast ook kunnen kiezen om een paar sneakers onder dezelfde jurk te dragen. Dit geeft gelijk een ander effect en vaak wordt dit niet echt gedragen. Om deze reden is het daarom beter om sneakers te dragen wanneer je een ‘alledaagse’ outfit aan hebt zoals een jeans met een leuke top. Daarom is de beste tip om te kiezen voor schoenen die bij jouw stijl en outfit passen zodat je je er goed bij voelt.

Sieraden

Wanneer maken sieraden je outfit compleet? Dit hangt ervan af of dat je een drukke outfit met veel kleur en patroontjes hebt of juist een rustige outfit en je om die reden meer sieraden wilt dragen om het zo iets minder saai te laten lijken. Maar voor welke sieraden kies je dan. Ga je voor kettingen, oorbellen of toch armbandjes. Kies je bijvoorbeeld voor een wat standaard outfit als in gewoon een topje en een spijkerbroek, zal een parelketting perfect staan om je outfit compleet te maken. Ook als je gaat trouwen of je hebt een bruiloft van iemand anders zal een parelketting altijd goed van pas komen. 

Tassen

Ook tassen doen het altijd goed, vooral bij vrouwen, om je outfit compleet te maken. Het is niet alleen praktisch om je spullen in mee te nemen, maar als je een leuke tas hebt maakt het je outfit ook nog meer compleet. Hierbij kun je ook kijken naar verschillende maten in tassen. Stel je neemt alleen je telefoon mee, kun je een klein tasje meenemen en als je nog een aantal dingen andere dingen nodig hebt, neem je het formaat van een handtas. Ook kun je kijken naar kleur. Als je een outfit aanhebt met weinig kleur, neem dan een kleurrijke tas. Maar als je een kleurrijke outfit hebt, neem dan een iets meer basic tas met al te veel kleuren of printjes erop.

admin
the authoradmin

Geef een reactie