Queen

Tips om pijnloos op pumps te lopen

771Views

Welke vrouw wil nu niet elegant, vol zelfvertrouwen en moeiteloos op mooie hakken lopen? Helaas is de werkelijkheid vaak minder rooskleurig. Je prachtige nieuwe pumps veroorzaken zere voeten of opgezwollen enkels, en je krijgt al nachtmerries bij de gedachte aan gladde vloeren en losliggende tegels op straat. Gelukkig kan veel leed voorkomen worden als je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Het is echt mogelijk om pijnloos en zelfverzekerd op je mooie pumps te lopen. Lees daarom onze tips om de meest comfortabele pumps te bestellen bij Durlinger en om er zonder pijnlijke voeten op te lopen.

Gouden tips voor het lopen op pumps

  • Kies een pump die bij goed bij jouw voeten past. Niet iedere voet is geschikte voor een torenhoge stilettohak. Natuurlijk zijn ze prachtig, maar zijn ze ook praktisch voor jouw leven? Wees lief voor je voeten en geef ze een passende pump.
  • Dat brengt ons meteen op een goede pasvorm. Natuurlijk moeten ook pumps goed aanvoelen en zitten. Als ze meteen al knellen, dan weet je dat je er niet lang pijnloos op zult kunnen lopen. Het is het beste om je nieuwe paar pumps tegen het einde van de dag te kopen. Voeten zwellen altijd een beetje op naarmate de dag vordert, dus als ze dan lekker zitten, heb je een winnaar te pakken. En je kunt altijd nog inlegzooltjes kopen als ze later wat ruimer zitten. Er zijn ook speciale gelzooltjes verkrijgbaar voor de bal van je voet, voor extra comfort. Ook zijn Tamaris pumps een absolute aanrader voor schoenen met een aangenaam draagcomfort.
  • Trek je mooie nieuwe paar pumps eerst een paar keer thuis aan. Zo geef je je stappers de kans om naar jouw voeten te gaan zitten. Dus trek je pumps aan als je lekker staat te koken of het huis opruimt. Grote kans dat ze dan op dat kantoorfeestje perfect zullen zitten.
  • Lukt het echt niet op een hoge pump? Denk dan ook eens aan een mooie sandaal met blokhak of een pump met sleehak. Zo heb je het voordeel van een elegante hak, maar de stevigheid van een groter oppervlak. En uiteraard is het belangrijk om de manier waarop je loopt en je tempo aan te passen. Je hoeft niet op dag 1 al mee te doen aan een stilettorun…
admin
the authoradmin

Geef een reactie