Je seksleven spannender maken met een anaaldildo
Vrouwen

Je seksleven spannender maken met een anaaldildo?

1.69KViews

Veel stellen ervaren dat hun seksleven na verloop van tijd minder spannend wordt dan aan het begin van hun relatie. Het is normaal dat jij en je partner aan het begin van jullie relatie meer bezig zijn met het verkennen van elkaars lichaam. Dat je op den duur iets minder seks hebt is dus heel normaal. Het is echter wel van belang dat jij en je partner tevreden zijn met jullie seksleven. Hebben jullie bijna helemaal geen seks meer of is het in de slaapkamer allemaal een beetje eentonig geworden? Dan kan een sextoy zoals een anaaldildo een waardevolle toevoeging zijn.

Ook zonder vaste relatie kun je een anaaldildo kopen

Uiteraard hoef je geen vaste relatie te hebben om een anaaldildo aan te schaffen. Er zijn genoeg redenen om een anaaldildo te kopen. Vind je het zelf prettig om anaal gepenetreerd te worden of wil je gewoon eens ervaren hoe dit is? Dan kun je ook een anaaldildo aanschaffen om zelf te gebruiken, zonder sekspartner. Heb je wisselende bedpartners en zou je jouw ervaringen op seksueel gebied graag spannender willen maken? Ook dan kun je ervoor kiezen om de sexshop te bezoeken voor een anaaldildo.

Hoe gebruik je een anaaldildo?

Ben je van plan om een dildo voor anaal gebruik aan te schaffen? Dan is het belangrijk dat je weet hoe je deze het best kunt gebruiken! Gebruik altijd voldoende glijmiddel, de anus produceert namelijk geen vocht, in tegenstelling tot de vagina. Voordat je aan anale penetratie begint, is het ook aan te raden om de binnenkant van de anus goed schoon te maken. Dat kan voorzichtig met een straal water onder de douche, maar daarnaast heeft de sexshop ook hiervoor speciale middelen.

Waarom een anaaldildo kopen?

Een anaaldildo is een dildo die speciaal gemaakt is voor anale penetratie. Deze dildo’s heb je in allerlei verschillende soorten. De anus is natuurlijk heel anders dan een vagina. Om die reden kan het ook prettig zijn om een ander soort sextoy te gebruiken. Zo zijn de dildo’s soms wat kleiner of zijn ze voorzien van kralen. Sommige dildo’s die speciaal ontworpen zijn voor anale penetratie hebben een zuignap aan de onderkant. Anderen hebben weer een uiteinde in de vorm van een lus, waardoor je de dildo gemakkelijk ook weer uit de anus kunt halen.

Ben jij een fan van anaal of zou je graag eens willen ervaren hoe anale penetratie is? Dan is het zeker aan te raden om eens een dildo voor anaal gebruik te bestellen.

admin
the authoradmin

Geef een reactie