Wat is beauty?
BeautyMooiQueenTipsTrendsVrouwen

Wat is beauty?

1.28KViews

Beauty heeft te maken met alles op het gebied van make-up en gezichtsverzorging. De benaming ‘beauty’ komt uit het Engels maar wordt ook in Nederland veelvuldig gebruikt als het gaat om lichamelijke verzorging. Het is een makkelijke term die boven veel kleine categorieën staat. Zo staat beauty boven make-up, terwijl make-up weer boven mascara en lippenstift staat. Zonder een specificatie te geven kan je door middel van de term ‘beauty’ direct aangeven waar het ongeveer over gaat. 

Verschillende soorten beauty: make-up

Zoals eerder gezegd is ‘beauty’ een overkoepelende term die boven make-up staat. Een van die vormen van make-up is mascara. Mascara is een zwarte verf die in een daarvoor gemaakt omhulsel zit. Door middel van een kwastje breng je de verf op je wimpers aan, wat je wimpers meer definieert en je ogen ook groter maakt. Om dit effect te maximaliseren kan je er ook nog voor kiezen om eyeliner op je oogleden aan te brengen. Dit is wederom een zwarte verf die je met een kwastje op je oog smeert. Het vergt vaak wel enige precisie om de eyeliner in een mooie rechte lijn te plaatsen. Wanneer je geen vaste hand hebt is het gebruik van oogschaduw misschien meer iets voor jou. Dit zijn verschillende kleuren soorten poeder die je met een kwastje op je oog kan smeren. Omdat het niet een hele dikke substantie is hoef je niet bang te zijn voor de gevolgen wanneer je een beetje bent uitgeschoten. Een ander bekend beauty-product is de lippenstift. Dit zijn vaak warme rood- of rozetinten die je op je lippen kan aanbrengen. Zo geef jij je lippen een andere kleur. Voor de durfal zijn er ook lippenstiften beschikbaar in kleuren als blauw en groen. 

Verschillende soorten beauty: gezichtsverzorging

Wanneer je een groot liefhebber bent van het gebruik van make-up als beautyproduct weet je vast dat het nog belangrijk is om je gezicht goed schoon te maken. Zowel voor het aanbrengen van make-up als na het afhalen ervan is het noodzakelijk om gezichtsverzorging te gebruiken. Make-up kan je verwijderen met make-up remover. Veel mensen denken dat dit voldoende is maar dat is dus niet het geval. Vaak blijven er altijd wel restjes van de make-up zitten. Om je gezicht goed te laten ademen in de nacht en om oneffenheden op je gezicht te voorkomen is het noodzakelijk om je gezicht goed schoon te maken een reinigingslotion. Na dit beautyritueel zou je er zelfs nog voor kunnen kiezen om een lekkere nachtcrème aan te brengen. Ook in de ochtend is het van belang om je gezicht wederom schoon te maken. Gebruik een reinigingslotion gevolgd door een dagcrème met spf. Zo ben je meteen beschermd tegen de kracht van de zon. Vervolgens kan het feestje weer beginnen en kan je je make-up gaan aanbrengen. Zo zie je maar dat iedereen een ander beautyritueel heeft. Wat je ook doet, zorg ervoor dat jouw gezicht een beauty blijft door het na het gebruik van make-up goed te reinigen!

haarproducten

admin
the authoradmin

Geef een reactie